Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Duyuru Metni
08.08.2017

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 01/08/2017 tarih E.7177 sayılı yazısı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı denetiminde Pelitkoyağı mahallesinde yapılması planlanan "82601 Ruhsat Nolu Kalker ve Kırma Eleme Tesisi Kapasite Artışı"projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvuru yapıldığı Çevresel Etki Değerlendirilmesi sürecinin başlanıldığı, sürecin tamamlanana kadar proje ile ilgili soru, görüş ve önerilerinizin değerlendirilmek üzere, Mersin Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletilmesinin gerektiği bildirilmektedir.Yapılması planlanan projeyeyönelik Bakanlıkça yeterlilik verilmiş kurum/kuruluşlar ile proje sahibinin katılımı ileyapılacak toplantıya ait tarih ve saat bilgilerini içeren duyuru metni belediyemiz internet sitesinde yayınlanmakta ve belediyemiz panosunda ilan edilmektedir.

Halkımıza saygı ile duyurulur.