MEZİTLİ BELEDİYESİ VATANDAŞIN YANINDA
13.02.2018

Halkla İlişkiler Müdürlüğü, vatandaşların yüzlerini güldürecek çalışmalara imza atıyorlar. Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Esenbağlar Mahallesi’ndeki 78 yaşındaki Duran Uğuz ile görüşerek, ihtiyaçlarını giderdi. Yalnız yaşayan Uğuz’u çat kapı ziyaret eden Belediye çalışanları, her türlü bakım ve temizliğini de yaptı.

Mezitli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçede bulunan tüm vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, hayata geçirdiği çalışmalarla vatandaşlardan tam not alıyor. Ekipler, gerek kimsesiz vatandaşlara ulaşıyor, gerek yaşlılarla görüşüyor, gerekse maddi durumu olmayan ilçe halkıyla bir araya gelip ihtiyaçlarını gideriyor.

YAŞLI ADAMA TEPEDEN TIRNAĞA BAKIM

Son olarak Esenbağlar Mahallesi’nde yaşayan 78 yaşındaki Duran Ağa ismiyle tanınan Duran Uğuz’la Taş Mektep’in tanıtım toplantısında tanışan ekipler, evini ziyaret etti ve ihtiyaç tespiti yaparak çalışmalara başladı. Ekipler, erzak, gıda ve kıyafet yardımında bulundukları Uğuz’a bakım hizmeti de sundular. Mezitli’de bulunan Soner Berber’de görevli olarak çalışan berber ustası Hasan Çakır gönüllü olarak yaşlı adamın saç ve sakal tıraşını üstlendi. Geçmişte yaşadığı anılar eşliğinde tıraş olan Duran ağa, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı her gördüğünde selam verdiğini ve kendisine hayran olduğunu, çalışmalarını çok beğendiğini dile getirdi.

BAŞKANIMIZIN DUYARLILIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Belediye çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Duran ağa, “Misafir ağırlamayı çok severim. Bugünde siz belediye olarak beni ziyaret ederek, oldukça mutlu ettiniz. Belediye Başkanımı zaten çok seviyorum. Kendisini her gördüğümde selam veriyor, sohbet ediyorum. Şimdiye kadar Mezitli’ye gelmiş geçmiş en iyi, çalışkan ve işini bilen Belediye reisidir diyebiliriz. Kendisini çalışmalarından dolayı kutluyor, burada kadar zahmet edip, ihtiyaçlarımı gideren belediye çalışanları ve berber ustamıza teşekkür ediyorum” dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİNİ YAPIYORUZ

İlçede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ve ihtiyaçlarını girmek için gayret gösterdiklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediyeler sadece yol, kaldırım ve asfalt hizmeti veren kurumlar değildir. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Biz bu anlayışı bu algıyı yıkmak için gayret gösteriyoruz. İlçemizdeki tüm eksiklikleri biliyor ve çalışmalarımızı program dahilinde bu doğrultuda yapıyoruz. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ndeki ekiplerimiz ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor, onların talep ve isteklerini en hızlı şekilde yerine getiriyor” şeklinde konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı