8 Mart’ta, 8 Kadına, 8 hediye
07.03.2018

8 Mart’ta, 8 Kadına, 8 hediye

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününedeniyle kırsal kesimde yaşayan kadınlarakıyafet ve gıda yardımında bulundu. Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve Kadın Üretici Pazarı sorumlusu Candan Darıcı, 70 yaş üstü 8 kadını evinde ziyaret ederek, yüzlerini güldürdü.

Mezitli Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günümünasebetiyle tespit ettiği 70 yaş üstü kadını evinde ziyaret ederek, özel olduklarınıhissettirdi. Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ve Kadın Üretici Pazarı sorumlusu Candan Darıcı kırsal kesimde yaşayan 8 kadına kıyafet ve gıda yardım paketlerini ulaştırdı. Daha sonra kadınlarla sohbet eden ekipler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın selamını ileterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Mahalle muhtarları ile irtibata geçerek ihtiyaç sahiplerini tespit eden ekiplerin çalışması vatandaşlar arasında takdir topluyor.

KADINLAR İÇİN TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Aynı zamanda alanında uzman, kriterlere uygun vatandaşların yaşadıkları evlerin fiziki şartları iyileştirilerek daha iyi ortamlarda yaşamalar için çalışma yapıldı.

Belediye olarak iyi ve kötü günlerinde daima kadınların yanlarında olduklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Amacımız ihtiyaç sahibi kadınlarımıza sevgi ve şefkatle yaklaşarak, hayatlarını kolaylaştırmak ve kendilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek. Çalışmalar kapsamında elimizden gelen ne varsa tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Onların yüzlerindeki mutluluğu görmek bizim en büyük kazancımız. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Haber ile ilgili resim bulunamadı