Mezitli Belediyesinden Daha Çok Hangi Çalışmaları İstiyorsunuz ?

Her birimiz engelli adayıyız
15.03.2012

Türkiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikret Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretin amacının Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmek ve gelecekte birlikte yapılacak çalışmalar hakkında, fikir alış verişinde bulunmak olarak açıklandı.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikret Özkaya: “Dernek olarak oluşturduğumuz projeleri Başkanımıza sunduk. Belediyemizin bizlere imkanları dahilinde yardımcı olacağını düşünüyoruz. Bizler köklü bir sivil toplum örgütüyüz. Beş yıldır Mersin’de faaliyet göstermekteyiz. Bir çok yeni proje üretmekteyiz, Çukurova Kalkınma Ajansından ve üç defa İŞKUR’dan proje almamız, halen iki projemizin devam etmesi derneğimizin çalışmaları hakkında bir fikir oluşturacaktır.” dedi.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtetek “Her birimiz bir engelli adayıyız. Engelli olmak her zaman olasılıklar içerisinde. Biz bunları düşünerek engelli yurttaşlarımızla, derneklerimizle olan organik bağlarımızı daima diri canlı tutmaya çalıştık, buna özen gösterdik. Bu çerçevede iki görme engelli vatandaşımızın belediyemiz kadrosu içerisinde görev almasını sağladık. Türkiye Görme Engelliler Derneği’nin ciddi çalışmalarını gördük, kendilerinin birkaç projesi olduğunu bizlerle paylaşmalarının yararlı olacağını söylediler, inceleyip bakacağız, arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. İşbirliği içerisinde neler yapılabilir, bunları değerlendirdikten sonra yapılabilecek şeyleri, birlikte yapmak, yerel yönetimler olarak bizleri memnun edecektir” dedi.

Haber ile ilgili resim bulunamadı