Haber ile ilgili resim bulunamadı

mezitli belediyesi 30 ağustos mahalleler arası futbol turnuvası 4. hafta maç programında pazar günü büyükşehir belediyesi programı nedeniyle değişikliğe gidilmiştir. (29.07.2015)

Mezitli Belediyesi 30 Ağustos Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 4. Hafta Maç Programında Pazar günü büyükşehir belediyesi programı nedeniyle değişikliğe gidilmiştir.

son günlerde artan terör olaylarına kınama (29.07.2015)

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan son günlede yaşanan terör olaylarının bir an önce son bulmasını diledi. Akan kardeş kanının yıllardır ülkemize ve milletimize büyü

yaylalarda hizmet atağı (28.07.2015)

Mezitli Belediyesi ilçe genelinde asfalt çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Fındıkpınarı, Sarılar ve Tepek&o