Kültürel faliyetler
    1193 kişi

Gönüllüler Sahili Temizledi
23.06.2014

Haydi Türkiye’yi 1 Günde Temizleyelim sloganıyla tüm Dünya’da ve Türkiye’de gerçekleştirilen temizlik çalışması, Mezitli’de de, Mezitli Belediyesi ve Tema Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlikle yapıldı.

Etkinliğe Mezitli Belediyesi personelleri meclis üyeleri, Tema Vakfı’ndan çok sayıda gönüllü katıldı. Sahilin temizliği için yola çıkan gönüllüler sahil boyunca ve antik kentin çevresinde çöp topladı. Ayrı ayrı poşetlere konulan çöpler, Mezitli Belediyesi’nin sağladığı imkanlarla geri dönüşüme gönderilecek.

Yapılan çöp toplama çalışması geçtiğimiz yıllarda başlayan gönüllülük esasına dayanan Dünya’da geniş kitlelerce desteklenen bir çalışma. Türkiye’de de çeşitli kentler bu temizlik çalışmalarına destek olmuştur.

Etkinlik ile ilgili resimler

Etkinlik ile ilgili resim bulunamadı