Kültürel faliyetler
    1193 kişi

Mezitli Belediyesi, Zabıta Haftası’nı kutladı
06.09.2018

Mezitli Belediyesi tarafından Zabıta Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, vatandaşa duyarlı davranmalarını isteyerek, zabıta memurlarının haftasını kutladı.

Mezitli Belediyesi tarafından Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Vatandaşın hayatında huzurun güvenin ve sağlığın teminatı olmaya devam edeceklerini ifade eden Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Solak, her zaman çalışanını desteklemesi nedeniyle Başkan Tarhan’a teşekkür etti.

Zabıtalarımızın, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğinin altını çizen Başkan Tarhan ise konuşmasında, “Zor bir göreviniz var, bizler evlerimizde yatarken sizler çalışıyoruz. Sizlerden tek bir istediğim var; vatandaşa her zaman duyarlı davranmanız. Çalıştıkları kentin düzenini oluşturan, imardan çevre sağlığına, pazar alanlarından kentin estetiğine, ekonomik yapıdan kolluk gücüne kadar birçok görev yüklenen zabıta emekçileri, bu görevleri sırasında zaman, zaman saldırıya da uğramaktasınız. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklarınız sizlere büyük yükler getiriyor. Sizlerin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum.Bu anlamda kentimizin düzenine, huzur ve sağlığına emek veren zabıta arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Biz de sizin bu özverili ve fedakârca çalışmanız karşısında meslek onurunu güçlendirerek kurumsal kimliğinizi geliştirecek önlemler almaktayız. Tüm çabamız halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan personelimizin en iyi şartlarda görev yapması üzerinedir.Siz değerli zabıta arkadaşlarımın zabıta haftasını ve zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümlerini kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra toplu aile fotoğrafının çekilmesiyle etkinliğe katılanlara çeşitli ikramlar yapıldı.

Haber ile ilgili resim bulunamadı