Kültürel faliyetler
    1193 kişi

MEZİTLİ’NDE MUHTARLAR YENİ HİZMET BİNASINI BULUŞTU
05.10.2018

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni Hizmet Binası kafeteryasında muhtarlarla birlikte kahvaltıda bir araya geldi. Muhtarların tamamına yakının katılım gösterdiği kahvaltıda, belediye tarafından yapılan hizmet konuşuldu. Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan muhtarlara yeni Hizmet Binası’nı gezdirerek, makamında ağırladı. Her platformda kadın muhtarlara öncelik gösteren Başkan Tarhan, makam koltuğunu Atatürk Mahalle Muhtarı Badegül Kaptan ve Fatih Mahalle Muhtarı Leyla Üstündağ ile paylaştı. Renkli ve samimi geçen ziyarette muhtarlar, belediyenin çalışmalarını çok beğendiğini ve yeni Hizmet Binası’nın Mezitli’ye yakışır bir yer haline geldiğini ifade ettiler.