Kültürel faliyetler
    2206 kişi
    Zabıta Çalışmaları
    1193 kişi

Mezitli Belediyesi gönüllüler, sabah çorbasında buluştu
03.11.2018

Yaptıkları sosyal ve kültürel çalışmalarla örnek olan Mezitli Belediyesi Gönüllüleri, ‘Sabah Çorbası’ etkinliğinde bir araya geldi. Viranşehir Gönüllü Evi’nde güzel bir havada gerçekleştiren etkinlik piknik havasında gerçekleşti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, Mersin’in çeşitli bölgelerinden gelmiş engelli dernekleri ve çok sayıda vatandaş, Viranşehir Gönüllü Evi gönüllüleri tarafından hazırlanan çorbayı içtiler.

GÖNÜLLÜLER İSTEDİ BAŞKAN HAYATA GEÇİRDİ

Mezitli Belediyesi gönüllülerinin Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yaptığını ifade eden Viranşehir Gönüllü Evi Temsilcisi Ramazan Gedik, kendilerine bu imkânı sağlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini iletti. Her bölgede gönüllü evlerinin çok öneli görevler üstlendiğinin altını çizen Gedik, “Özellikle bu bölgede insanımızın vakit geçireceği, bir araya geleceği bir mekân yoktu. Başkanımızdan böyle bir talepte bulunduğumuz zaman hemen kabul etti ve şimdi her gün dolup taşan bir tesise sahip olduk. Gönüllü evimiz ortak hareket etmemize olanak sağlayan önemli bir mekân oldu” dedi.

İLÇEMİZDE ÖRGÜTLENMENİN YOLUNU AÇTIK

Gönüllü evlerinin yaptıkları çalışmaları gururla izlediğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da, “Belediyemiz en büyük gücü halkımızın desteğinden almaktadır. Şimdi aralarında tatlı bir de rekabet var. Kim daha fazla faaliyet yapacak yarışına girdiler. Arkadaşlarımızın hiçbir karşılık gözetmeden yaptıkları bu faaliyetler bizleri ayrıca gururlandırmaktadır. Bu çalışma grupları hep birlikte bir araya geldiklerinde ciddi çalışmalar ortaya çıkabiliyor. İlçemizde örgütlenmenin yolunu çok iyi açtık. Bunu da ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızı tek bir çatı altında toplayarak başardık. İlçe halkı, bizleri seviyor, birçok etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Belediyemize mekân sağlamak dışında hiçbir yükü olmayan gönüllülerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.