Kültürel faliyetler
    2206 kişi
    Zabıta Çalışmaları
    1193 kişi

Mezitli Belediyesi’nden yeni bir sağlık anlaşması
04.01.2019

Çalışanlarının daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi amacıyla daha önce VM Medical Park Mersin Hastanesi, Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi ve Özel Dentamer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile protokol imzalayan Mezitli Belediyesi, sağlık ağını genişletiyor.

Belediye çalışanlarının ve yakınlarının City Hospital Özel Hastanesinden yüzde 50 ile 10 arası indirimli hizmet almasını sağlayan protokol Mezitli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertan Güner ve Hastane Müdürü Zeki Erbay Akçakuş arasında imzalandı. İmzalanan protokol uyarınca Mezitli Belediyesi bünyesinde çalışan personelin yanı sıra birinci derece yakınlarına, City Hospital’dan muayenelerde 40 TL ve acilde yapılan müdahalelerde 30 TL sabit ücret alınacak. Ayrıca MR,BT, EEG,EMG, laboratuvar ve yatarak tedavilerde yüzde 50 ıskonto yapılacak.

Ameliyat gibi yatış gereken işlemler için yüzde 20, sağlıklı yaşam, botox, diyetisyen, psikolog, bölgesel incelme, selülit tedavisi, epilasyon gibi SGK tarafından ödenmeyen işlerde yüzde 10, doğumlarda yüzde 10 indirim uygulanacak ve 1 yıl geçerli olacak olan protokol kapsamında, alınan devlet katılım payı dışında kalan muayene fark ücretlerinde, laboratuvar ve görüntüleme fark ücretlerinde, yataklı tedavi fark ücretlerinde ve ameliyatlarda indirim sağlanacak.

İmzalanan protokol hakkında bilgi veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çalışanların karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarına karşı daha iyi hizmet alabilmeleri adına Mezitli’de bulunan sağlık kuruluşları ile anlaşma yaptıklarını söyledi.

VM Medical Park Mersin Hastanesi, Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi ve Özel Dentamer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nden sonra City Hospital ile yapılan görüşmelerin de olumlu bir şekilde tamamlandığını ifade eden Tarhan, "Mezitli’de yaşayanların yaşadıkları en büyük sıkıntı sağlık hizmetlerine ulaşabilme sıkıntısıdır. Şehir hastanesinin kente uzaklığı ve ulaşımda yaşanan sıkıntılardan çalışanlarımızın etkilenmemesi adına ilçemizde bulunan sağlık kuruluşları ile anlaşmalar imzaladık. Bu kapsamda belediyemiz bünyesinde çalışan personelin yanı sıra birinci derece yakınlarına, yüzde 50 ile 10 arasında çeşitli indirimler uygulanacak. Çalışanlarımıza böylesi bir avantaj sağladıkları için her iki sağlık kurumumuz yetkililerine teşekkür ederim. Bugünden geçerli olmak üzere Mezitli Belediyesi personel kartını gösteren tüm çalışanlarımız kendilerine sağlanan bu haktan yararlanabilecekler" dedi.

Haber ile ilgili resim bulunamadı