Kültürel faliyetler
    1193 kişi

Mezitli Belediyesinden Sabah Namazı Sonrası Çorba Dağıtımı
08.01.2019

Mezitli Belediyesinden Sabah Namazı Sonrası Çorba Dağıtımı Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ve her hafta bir camide gerçekleştirilen sabah çorbası vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Atatürk, Merkez ve Viranşehir Mahallesinde başlatılan sabah namazında çorba dağıtımı her Cuma farklı bir camide devam ediyor.

Mezitli Belediyesinin başlattığı yeni uygulama ile sabah namazı sonrası her hafta farklı bir cami çıkışında cemaate çorba dağıtılmaya başlandı. . Atatürk, Merkez ve Viranşehir Mahallesinde başlatılan sabah namazında çorba dağıtımı yoğun ilgiyle karşılandı.

Sabah namazından sonrası Mezitli Belediyesi’nin sürprizi ile karşılaşan cami cemaati uygulamadan son derece memnun kaldı. Dağıtıma yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, özellikle havaların soğuk olduğu günlerde sıcak bir tas çorba ile ısınmalarını sağlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkürlerini ilettiler. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik denince ilk akla gelen isimlerden birisi olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Namaz çıkışı başkanımızın bu sürprizi bizi son derece mutlu etti. Sıcak çorba ve ekmeklerimizi dağıttılar. Soğuk havada sıcak bir çorba çok güzel oluyor. Allah razı olsun” dediler. İmkanları ölçüsünde Mezitli’de yaşayan her vatandaşa ulaşmak istediklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’da, “Belediyemizde kendilerini konuk ettik ve aylık toplantılarını belediye meclis salonunda gerçekleştirdiler. Kendilerine sunduğumuz, soğuk kış günlerinde sabah namazı çıkışında çorba dağıtımı fikrimizi de olumlu şekilde karşıladılar. Bir aydır her hafta bir mahalle camimizde çorba dağıtımı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve namaz sonrası yaptıkları dualar son derece anlamlı ve eşsiz. Havaların soğuk gittiği kış mevsimi boyunca bu uygulamamız devam edecek” dedi.

Haber ile ilgili resim bulunamadı