Kültürel faliyetler
    1193 kişi

Minik Başkandan Belediye Başkanına Ziyaret
09.01.2019

Mersin’in en donanımlı okul öncesi eğitim kurumlarından birisi olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi öğrencileri, okul başkanlığı seçimi yaptı. Tüm öğrencilerin oy kullandığı seçimler sonrası başkan seçilen Mezitli’nin Filizleri sınıfından Uygar Eroğlu ve okul meclisi üyeleri Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Belediye binasına özel makam aracıyla gelen minik konuklar, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Tarhan, boyama kitabı hediye etti.

Okul Müdürü Nezaket Aktaş ve okul öğretmenlerinin de katıldığı ziyarette minik Başkan Uygar Eroğlu, okula kar getirilmesi başta olmak üzere söz verdiği seçim vaatlerini gerçekleştirme konusunda Başkan Tarhan’dan yardım istedi. Başkan Tarhan, seçime katılan tüm adayların vaatlerini gerçekleştirecekleri sözünü verdi.

Seçim süreci hakkında bilgi veren Okul Müdürü Nezaket Aktaş, tüm öğrencilerin katılımıyla son derece demokratik bir seçim yaptıklarını, seçime katılan 7 adayın seçim süreci boyunca vaatlerinin bulunduğu pankartlarla oy istediklerini anlattı.

Minik Başkan Uygar Eroğlu’nu kutlayan Başkan Tarhan, “Bugün okul başkanı seçildin büyüyünce belediye başkanı olursun. Sizin gibi parlak çocuklarımızı görünce geleceğe yönelik daha umut dolu oluyoruz” dedi.

Çocuklara en iyi geleceği hazırlamak istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Zorlu şartlar altında hayata geçirdiğimiz çocuk gündüz bakım evimiz öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın büyük özverisiyle çok iyi bir yere geldi. Ben de her bulduğum fırsatta okula gelerek çocuklarla bir arada olmaya gayret gösteriyorum. Geleceğimizin aydınlık yüzü olan minik çocuklarımızla sıklıkla görüşüyor, onlarla oyunlar oynuyorum. Bu benim motivasyonumu ve çalışma enerjimi artırıyor” diye konuştu.

Haber ile ilgili resim bulunamadı