Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi hayırsever emekli öğretmen Bİrcan Tüfekçioğlu tarafından belediyemizle işbirliği içerisinde yapılmıştır.

Bölgenin en iyi anaokulunu belediyemiz kendi imkanları ile işletmektedir.

170 öğrenci kapasiteli Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi, belediye öğretmenleri ve çalışanları tarafından başarı ile hizmet vermektedir.

Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı nesiller yetiştirmek için hayata geçirilmiştir.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi yaptığı sosyal faaliyetler ile Mersin'de adından sıkça söz ettirmektedir.

Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi ön kayıt ve kayıt dönemleri sosyal medya hesapları üzerinden duyurulmaktadır.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi Sosyal Medya Hesabı

Facebook: Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi

Telefon : 0(324) 357 05 05