MEZİTLİ YENİ YILA HAZIR
05.01.2016 tarihinde eklendi
Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Üretici Kadın Pazarlarında satılan gıda ürünlerinin hijyen ve gıda denetimlerini gerçekleştirdi.

Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, 15 çeşit ürünün denetiminin yapıldığı uygulamada vatandaşların sağlığı gözetiliyor. İlçe genelinde bulunan pazar yerlerinde yapılan denetimler sonucunda alınan örneklerin, Mersin Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü tarafından muayene ve analizi yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada: "Vatandaşlarımızın sağlıklı gıda ürünleri tüketebilmeleri için, pazar yerlerimizde ve gıda ürünleri satılan yerlerde ekiplerimiz, hijyen ve gıda kontrollerini sürekli yapmaktalar. Ayrıca Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğüyle birlikte, kaçak sigara, sahte ve kaçak alkol denetimlerini de gerçekleştirmekteler. Halkımızın huzuru ve sağlığı için yapmış olduğumuz bu denetimler, yeni yılda da devam edecektir." dedi.

Haber Görselleri