YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
05.01.2016 tarihinde eklendi
2016 yılının ilk Meclis toplantısı, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Başkanlığında, Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda 04.01.2015'de, saat 14.00'de gerçekleşti.

Yoklama ve açılışın ardından, gündemin ikinci maddesi olan bir önceki birleşim tutanak özetleri okundu. Gündemin bir diğer maddesini Mezitli Belediye Meclis Toplantıları saatleri oluşturuyordu, yıl boyunca yapılacak olan Mezitli Belediyesi Meclis Toplantı saatleri, oy birliğiyle kabul edildi. Denetim Komisyonları için 5 üyenin seçilmesine dair gündem maddesinde, yapılan gizli oylama sonucunda CHP'den Mevlane Nur, Yusuf Avşar, Ramazan Tokel, MHP'den Fazlı Açık, AKP'den Mustafa Yıldız, Mezitli Belediyesi Denetim Komisyonu Üyeliğine seçildi. Mezitli Belediyesi Denetim Komisyonunun çalışmalarında gereksinim duyulan dışarıdan görevlendirilecek kişi ve gün sayısının ve ödenecek ücretin belirlenmesi ile ilgili teklifin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesini ise dolu ve boş memur kadrolarının iptal ve ihdası ile ilgili teklifin, Plan-Bütçe, İmar-Bayındırlık, Çevre-Sağlık, Eğitim-Kültür-Sanat, Gençlik-Spor, Kadın-Erkek Eşitliği ve Tarım-Hayvancılık Komisyonlarına havalesine kabulü oy birliğiyle kabul edildi. Mezitli Belediyesinde kadro karşılığı çalıştırılacak Tam Zamanlı Sözleşmeli, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, avukat ve mühendislere verilecek ücret oy birliğiyle kabul edildi.

Mezitli Belediyesi Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili tekliflerin Komisyonlara havalesi ve dilek bölümünün ardından Meclis Toplantısı 08.01.2016 tarihi saat 14.00 de toplanmak üzere sona erdi.

Haber Görselleri