Her Siteye Bir ATATÜRK Büstü

Halkın değerlerine sahip çıkan Mezitli Belediyesi, en büyük değerimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün unutturulma çabalarına karşı başlatılan kampanya Mezitli halkının takdirini kazandı.

''Her Siteye Bir ATATÜRK Büstü'' kampanyası Mezitli'deki sitelerin ve apartmanların yoğun ilgisini çekmiştir.

Sitenize ATATÜRK büstü almak için gereken koşulları;

• Mezitli bölgesi içersinde olan tüm site ve apartmanlar, Mezitli Belediyesinden aldıkları kaide ölçülerine uygun kaide'yi yaptırmaları gerekmektedir.

• Kaidesini yaptıran  site ve apartmanlar Mezitli Belediyesine gelerek kaidelerini yaptırdıklarını belirten dilekçe ile müracaat etmeleri durumunda en geç 1 hafta içerisinde Atatürk Büstü ekiplerimizce teslim edilmektedir.

Detaylı bilgi için Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi ile görüşebilirsiniz.

Mezitli Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi
Telefon : 0(324) 358 1005