Mezitli Belediye Spor

Spora ve sporcuya verdiğimiz önemin bir göstergesi de Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin hayata geçirilmesidir.

Tüm spor tesislerini özel işletmelerden alarak, Spor Okullarını kurarak tüm tesisleri halkımızın kullanıma açtık.

Bu güne kadar, 3 Çim Futbol Sahası, (4.cüsü Tece’de tamamlanıyor) 1 Okçuluk Tesisi, 2 Yüzme Havuzu, 4 Tenis Kortu (5.’si de yapılmakta), 3 Halısaha, 1 Spor Salonu ve 2 Cimnastik Salonunu bünyesinde barındıran tesislerimizde Spor Okullarımız çok başarılı işler yaptı.

Plaj Voleybolu Halk Turnuvalarından, Satranç Şampiyonasına, Doğa Yürüyüşlerine kadar bir çok aktivite, 8 branşta hizmet veren Spor Okullarımızın değerli öğrencileri, velileri ve eğitmenlerinin katkılarıyla gerçekleşti.

Spor Okullarımızda kurslara devam eden tüm öğrencilerimiz bundan sonra lisans alabilecekler ve sporu bir aktivite olmanın ötesinde yarışmacı olarak da yapma şansı yakalayacaklar.